Dit recept is geïnspireerd door de traditionele Zwitserse kaasfondue en voegt een tropisch vleugje toe met TomYang. Hiermee zet je een leuke kaasfondue op tafel met o.a. ananas, bacon en druiven! Welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het bereidt, lees je hieronder. Bekijk ook de bereidingsvideo:



Ingrediënten voor 4 personen:
  • 250g Gruyère
  • 250g Emmentaler
  • 200g Gouda
  • 150 ml witte wijn
  • 1 eetlepel maïszetmeel
  • 1 stukje boter
  • 1 fijngesneden kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • Versgemalen peper
  • een klein trosje druiven
Voor het grillen:
  • Ananas
  • Bacon
  • Brood
  • Gekookte vastkokende aardappelen
Voorbereiding:
  • Zet een pannetje op het vuur, smelt de boter en fruit de uitjes.
  • Voeg de witte wijn toe.
  • Voeg de kaas en maïzena toe en roer dit door op laag vuur.
  • Breng het op smaak met een beetje peper
  • Snijd het brood, de ananas, gekookte aardappelen en bacon in stukken
  • Giet de kaassaus in de TomYang hot pot ring en stel de thermostaat in tussen stand 1 en 2
Je kan nu starten met het grillen van de ananas, bacon en aardappels. Neem deze van de grill en doop ze in de gesmolten kaas.

Tip: varieer met de ingrediënten. Je kan werkelijk alles toevoegen in de fondue en op de grill wat jij lekker vind. Wel eens gedacht aan bijvoorbeeld een pittige kaasfondue met rode peper bijvoorbeeld?

Eet smakelijk!

 





| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.tomyang-bbq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.