Met TomYang bereid je een heerlijke Thaise Rode Curry met gegrilde Pompoen. Dit veganistische recept is heerlijk in de herfst en gezellig om te eten met vrienden en familie. Bekijk onze video voor de instructies en lees de ingrediënten hieronder. 



Ingrediënten voor 4- 6 personen:
  • 2 kleine pompoenen
  • 2-3 TL rode curry pasta
  • 1 liter kokosmelk
  • 5 TL  sojasaus
  • 3 TL  palmsuiker of 2 TL normale suiker
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 1 stuk gember ter grootte van een duim, gehakt
  • 1 rijpe mango, in blokjes
  • Thaise basilicum
  • rode peper, citroengras, babymaïs, champignons, bloemkool en evt. broccoli​
Voorbereiding:
  1. Snijd één pompoen in blokjes voor in de soepring (Hot Pot) en snijd de andere pompoen in plakken voor de grill.
  2. Snijd één gedeelte van de groenten voor in de Hot Pot en één deel voor de grill.
U kunt ook paddenstoelen, broccoli en wortelen in de Hot Pot koken. 

Bereiding:
  1. Zet de TomYang aan op thermostaatniveau 2 en vul de Hot Pot met ongeveer 5 eetlepels kokosmelk.
  2. Voeg zodra het vet van de kokosmelk is opgelost de rode curry pasta toe.
  3. Hierna voegt u de gehakte knoflook en de gehakte gember toe en braadt deze kort.
  4. Giet vervolgens ongeveer ¾ van de kokosmelk in de Hot Pot en voeg citroengras, sojasaus en palmsuiker toe.
U kunt nu samen met uw gasten starten met het grillen van de pompoen en het koken in de Hot Pot. Plaats de blokjes mango en de rest van de groenten op tafel, grill ze op de TomYang of kook ze in de Hot Pot.

Tip: 
  • Voeg indien nodig kokosmelk toe. Als het te dik wordt, kunt u water toevoegen. Van tijd tot tijd, voeg sojasaus, palmsuiker en currypasta toe totdat het past bij uw smaak.
  • Besprenkel de groenten voor het grill met olijfolie. Dit zorgt voor het beste resultaat op de grill. 


Eet smakelijk!








| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.tomyang-bbq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.