Ontdek de Thaise Grill en Hot Pot van TomYang. 

TomYang BBQ is de nieuwe Thaise Grill en Hot Pot voor gezond, gezellig en lekker eten. Met deze unieke tafelgrill bereidt u vlees, vis en groenten op de middelste grill en u bereidt een heerlijke soep die u vult met uw ingrediënten naar keuze. TomYang verrijkt hierbij het traditionele grillen met een Hot Pot voor het bereiden van vlees, vis, groente, noedels en paddenstoelen.

De soep die bij het grillen ontstaat is het hoogtepunt. De braadjus die van de grillplaat in de soep loopt, brengt de waardevolle vitaminen en de heerlijke grillaroma´s in de soep. Zo ontstaat er een smakelijke en gezonde vitaminebom.

Thaise gerechten hoeven vanaf nu niet alleen maar in de Wok worden bereid. Ontdek nu de originele TomYang BBQ, geheel nieuw en nu ook in Nederland verkrijgbaar! Met deze geweldige combinatie van Wok, Grill en Hot Pot, kunt u smakelijke en gezonde gerechten bereiden, en dat geheel zonder vet. Bij ons kunt u de unieke Thaise Grill en Hot Pot van TomYang kopen.


De voordelen van de TomYang BBQ:

  • Grillen én koken: met TomYang wordt tegelijkertijd gegrild en gekookt. Hierbij stroomt de braadjus en de grill aroma´s direct van de grilplaat in de soep. Hierdoor ontstaat een onvergelijkbare smaak.
  • Geschikt voor iedereen: . Bent u intolerant voor gluten of kiest u bewust voor een glutenvrij dieet? Bent u vegetariër of veganist? Kies uw ingrediënten en geniet van een heerlijke maaltijd.
  • Gezonde keuken: de vitamines van de groentes vermengen zich in de soep en blijven behouden. Gezonde gerechten voor iedereen met de TomYang BBQ.
  • Meteen klaar om te beginnen: door het krachtige vermogen wordt de TomYang BBQ heel snel heet. U kunt vrijwel direct starten met het vlees, de vis, de groentes en de noedels.
  • Geen giftige stoffen: dankzij de duurzame keramische antiaanbaklaag brandt er niets aan en ontstaan er geen giftige stoffen.
  • Nieuwe dingen proberen: de TomYang BBQ is uniek in Europa! Verras uw vrienden en familie met iets geheel nieuws!
  • Hoge kwaliteit: de TomYang BBQ is een uit Thailand afkomstige Thaise Grill en Hot Pot welke haar hoge kwaliteit in haar design, stabiliteit, hoog grill vermogen en veiligheid tot uitdrukking brengt. De TomYang BBQ bezit o.a. het keurmerk GS uit Duitsland: “Geprüfte Sicherheit”. 

Thaise Grill en Hot Pot voor binnen en buiten

TomYang BBQ voor binnen        TomYang BBQ voor buiten

Dankzij de elektrische grillplaat met een vermogen van maar liefst 1800 Watt, kan u het hele jaar door binnen en buiten grillen. De TomYang BBQ biedt u en uw familie en vrienden veel plezier binnen aan de eettafel, op het balkon of terras en in de tuin!

Verras uw vrienden en familie!

Samen genieten van de TomYang BBQ


TomYang BBQ is de nieuwe lifestyle barbecue trend voor uiterst lekker, gezellig en gezond eten!  Verras uw gasten met een unieke beleving. Het gebruik is kinderlijk eenvoudig en iedereen meteen meehelpen en uitproberen.

Geschikt voor heerlijke desserts

Chocolade dessert met de TomYang BBQ

Met de TomYang BBQ bereidt u ook gemakkelijk heerlijke desserts. Wat denkt u bijvoorbeeld van Chocolade Fondue met Gegrild Fruit? Het kan allemaal en is verrukkelijk!

Gezond, vetvrij en lekker

Doe direct iets aan uw gezondheid en start nu met TomYang! Er zijn veel lekkere recepten voor de Thaise Grill en Hot Pot beschikbaar. Laat u verrassen: met de TomYang BBQ kunt u ook heerlijke dessert bereiden.  Dit alles maakt de TomYang uniek en geeft een fantastische beleving. Ideaal voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid, een slanke lijn en een stralend uiterlijk.
 


Eet smakelijk!

| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.tomyang-bbq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.