TomYang nu ook verkrijgbaar bij fonQ

  29/09/2017     Reacties (0)

TomYang is vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij fonQ , het online warenhuis met ruim 60.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Consumenten in Nederland en België kunnen met een gerust hart de TomYang aanschaffen en profiteren van de snelle levertijden en goede klantenservice. Dit maakt fonQ een perfecte partner voor TomYang. Je vind de producten van TomYang hier .

Lees meer

Waarom is TomYang gezond?

  19/05/2017     Reacties (0)

Vaak krijgen wij de vraag: "Waarom is TomYang’en eigenlijk gezond? Is het niet gelijk aan bijvoorbeeld barbecueën, gourmetten of Chinese fondue?". Hieronder onze top 3 redenen waarom TomYang gezond is: 1. Geen olie of boter.  Je gebruikt geen olie of boter bij het grillen, door de antibaklaag is dit niet nodig. 2. Behoud van vitamines.  Bij de bereiding gaan er geen vitamines verloren. Door het ontwerp van TomYang stromen de aroma’s en vitamines van je grill direct in de soep. Dit wordt een smakelijke vitaminebom. 3. Veel groenten.  Je eet veel groenten, op de foto zie je o.a. courgette, bosuien, asperge, Japanse paddestoelen en selderij.  Thais grillen is ook licht verteerbaar is, ik heb nooit last van een opgeblazen gevoel na een avondje TomYang'en. Bij een...

Lees meer

Demo bij Viswinkel Maarssen groot succes!

  Vincent Verhaak     06/03/2017     Reacties (0)

Afgelopen zaterdag heeft TomYang een heerlijke proeverij georganiseerd met Viswinkel Maarsen. Bezoekers en voorbijgangers werden getrakteerd op de heerlijke vis van Harry van Goor en de kookkunsten op de TomYang BBQ. Ook de pers was aanwezig en schrijft nog een mooi artikel. De TomYang is vanaf nu te koop en te huur bij Viswinkel Maarsen inclusief een pakket met zeven soorten vis en zeven soorten groenten voor heerlijke Thaise BBQ grill bij jou thuis.  

Lees meer

TomYang nu te huur bij Time for Thai

  Vincent Verhaak     28/02/2017     Reacties (0)

Bij restaurant Time for Thai in Lommel kan je de TomYang nu huren voor een heerlijke Thaise BBQ bij jou thuis, Je krijgt de TomYang als huurtoestel incl. een uitgebreide schotel met vlees, vis, groenten, bouillon en noodles. Reserveer min. 3 dagen van te voren. Voor meer informatie en reserveren zie  https://www.facebook.com/TIME-for-THAI-678100545594831/ .   

Lees meer

Demonstratie en proeverij bij Viswinkel Maarssen

  Vincent Verhaak     23/02/2017     Reacties (0)

De Thaise Grill en Hot Pot gaat zeer goed samen met vis, zie hiervoor bijvoorbeeld ons recept Seafood exclusief . Op 4 maart a.s. organiseert TomYang een demonstratie en proeverij bij Viswinkel Maarssen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom lekker proeven en ontdek de vele mogelijkheden van de TomYang!

Lees meer